Mededelingen

Introductiecursus 19 mei 2020

Dinsdag 19 mei a.s. organiseert Atradius Dutch State Business een introductieseminar over middellange exportkredietverzekering. Dit seminar, dat plaats zal vinden op ons kantoor aan de David Ricardostraat 1 te Amsterdam, zal een hele dag beslaan en is bestemd voor (nieuwe) medewerkers van bestaande én nieuwe exporterende klanten, die via hun werk te maken hebben met middellange exportkredietverzekering.


Tijdens deze dag zullen aspecten van het middellange kredietverzekeringsbedrijf, zoals onze producten, acceptatie van aanvragen, afhandeling van schade en het landenbeleid aan bod komen. Tevens wordt de praktijk van acceptatie toegelicht in de vorm van een case.Het seminar begint om 09.15 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur.


Indien u zichzelf of collega’s wilt opgeven, dan kunt u een e-mail sturen naar het adres hieronder. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u een bevestiging met het programma en de routebeschrijving. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Duns op telnr. 020 553 2329 of per e-mail:


Monique Duns


Nieuwe medewerker: Gerrit Siegersma

Op 1 februari is Gerrit Siegersma begonnen als underwriter/credit specialist in het accountteam van Atradius DSB. Hiervoor werkte hij 8 jaar bij ING in verschillende functies voor de zakelijke markt. Ook daar was hij altijd al in contact met ondernemers. De eerste weken zijn alweer voorbij gevlogen en hij is nog steeds erg blij met de overstap!


Lees meer over het landenbeleid van Atradius Dutch State Business