Nieuwe medewerkers

Mandy van Leeuwen

Hallo allemaal! Ik ben Mandy van Leeuwen, woonachtig in het mooie en groene Arnhem. Voor velen ben ik niet een onbekend gezicht, twee jaar geleden was ik ook vaak op het kantoor te vinden ter ondersteuning van het MVO team. Vanaf maart ondersteun ik ook dit jaar het MVO team, maar mijn aanwezigheid op het kantoor heeft zich ditmaal nog maar beperkt tot één dag. Gelukkig kon ik in maart direct vanuit huis aan de slag en hebben we met het MVO team, inclusief uitbreiding met Jeroen, al veel aanvragen kunnen behandelen. Naast de drie dagen die ik voor Atradius DSB werk, werk ik daarnaast twee dagen voor Arcadis en vul ik mijn weekenden met hardlopen, wandelen, mountainbiken en met vrienden en familie zijn. Ik hoop jullie binnenkort weer op het kantoor te kunnen ontmoeten!

Michiel Engelaar

In mei ben ik begonnen bij Atradius Dutch State Business om voor een half jaar ondersteuning te bieden in de huidige drukte rondom de Covid-19 crisis en de geldende verruimde voorwaarden. Hoewel onderdeel van het Key Account Team, werk ik ook aan transacties in het Account en Project Finance team. Dat betekent dat ik in korte tijd al veel collega's (ten minste virtueel) heb leren kennen!

Ik heb hiervoor bij jullie bekende organisaties gewerkt: het Ministerie van Financiën, het Consulaat in San Francisco van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en bij de Europese Investeringsbank in Luxemburg en Londen. Na die jaren in het buitenland, woon ik nu weer gewoon op fietsafstand in Amsterdam-West!

Irene Visser

Hallo, sinds midden juni versterk ik het Business Development & International Relations team. Ik ga mij met name richten op de duurzaamheid en impact agenda van Atradius DSB, internationale samenwerkingsverbanden en beleid formulering (zoals bijvoorbeeld in OESO verband) en product ontwikkeling. In mijn carrière heb ik mij altijd gericht op het versterken en ondersteunen van de private sector in opkomende markten en het bouwen van bilaterale partnerships. Voorheen werkte ik oa als Managing Director van de Netherlands African Business Council (NABC) en als Programma Manager bij de IFC (Wereld Bank Groep) in het Investment Climate Team for Africa. Ik heb er heel veel zin in om nu vanuit de Nederlandse exportfunctie bij te dragen aan een groenere en duurzamere wereld! Ik woon in Den Haag en in mijn vrije tijd doe ik veel aan yoga en geef ook enkele yoga lessen per week, wellicht ook een keertje voor collega’s en relaties voor meer zen op de werkvloer!

Jeroen Tepper

Inmiddels werk ik alweer 2 maanden, van maandag tot en met woensdag, als milieu- en sociaal adviseur bij Atradius DSB. Op de donderdag en vrijdag werk ik voor Royal HaskoningDHV. Ik ben woonachtig in de stad Groningen, maar zal (vooral na de Coronacrisis) op kantoor in Amsterdam te vinden zijn. Mijn hobby’s zijn voetbal, hardlopen, snowboarden, reizen, muziek en borrelen.

Naar de inhoudsopgave