Maak kennis met de nieuwe collega's bij Atradius DSB

In de vorige Creditnotes heeft u al kennis kunnen maken met een groot aantal nieuwe collega's.

Inmiddels hebben we nog een aantal nieuwe collega's mogen verwelkomen die zichzelf kort voorstellen.

Hans de Jonge

Business Developer / Underwriter

Mijn naam is Hans de Jonge en ik ben 28 jaar oud. In juli ben ik begonnen bij Atradius DSB als business developer en risico acceptant. Na mijn studie bedrijfskunde -inclusief een master accounting en financial management- heb ik op de financiële afdeling van Tacx gewerkt, dochteronderneming van Garmin. Mijn opdracht was het implementeren van een nieuw ERP-systeem en het herinrichten van de financiële afdeling. Toen dit was afgerond ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb deze bij Atradius Dutch State Business gevonden. In mijn huidige functie help ik bedrijven die ons nog niet kennen. Mijn doel is om hen te begeleiden naar het succesvol afronden van hun aanvraag en een dekkingstoezegging uit te reiken voor een exportkredietverzekering of een van onze andere producten. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s de export van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf te ondersteunen en een bedrage te leveren aan onze economie.

Adéla Jileckova

Lead Project Management Officer

Mijn naam is Adéla Jileckova en ik kom het team Strategie en Internationale Betrekkingen versterken als senior Lead Project Management Officer. Ik zal verantwoordelijk zijn voor het opzetten van een nieuw projectmanagementbureau, en voor het definiëren van nieuwe normen en richtlijnen die in onze projecten moeten worden toegepast.

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector met expertise in project- en verandermanagement voor multinationale ondernemingen. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en expertise uit te wisselen met mijn nieuwe collega's.

Ona Čiočytė

Econoom

Oorspronkelijk kom ik uit Litouwen, maar ik heb ongeveer 9 jaar in Nederland gewoond met enkele onderbrekingen. Ik kwam voor de MPhil in Economie studeren aan het Tinbergen Instituut (gezamenlijk programma met EUR, UVA en VU). Daarna heb ik gewerkt als econoom - onderzoeker op de afdeling Macro-economische analyse bij het Centraal Planbureau. Voordat ik naar Nederland kwam heb ik ook enige tijd als econoom bij de Bank van Litouwen gewerkt.

Ik ben verheugd om te beginnen als econoom in het Economic Research team bij Atradius DSB. In het begin zal ik me vooral bezighouden met de kwantitatieve analyse en modellen. Later zal ik ook wat landenportefeuilles krijgen voor risicoanalyse.

Mathilde Hoorn

Project Finance

Mijn naam is Mathilde Hoorn en ik ben onlangs begonnen in het Project Finance team als Underwriter/Project Finance Specialist. Na mijn Master Financial Economics ben ik bij ING begonnen als Lending Specialist in het Mid-Corporate segment. Omdat ik altijd al een tijdje in het buitenland wilde werken ben ik in 2019 naar Singapore vertrokken, en heb hier 2 jaar als Financieel Adviseur gewerkt.

Nu ik weer terug in Nederland ben, vind ik het nog steeds heel interessant om te werken in een internationaal speelveld, vandaar dat Atradius DSB mij erg aanspreekt. Ook kijk ik ernaar uit om me bezig te houden met vernieuwende projecten, bijvoorbeeld op het gebied van energietransitie, waarbij Atradius DSB een belangrijke rol vervult

Varisha Goedan

Compliance Officer

Ik ben Varisha Goedan en deze zomer ben ik gestart als Compliance Officer bij Atradius DSB na een aantal jaren in diezelfde rol bij BNP Paribas in Portugal.

Mijn onderzoekende houding en oog voor detail passen goed in de wereld van compliance. Voor ik naar Portugal vertrok, werkte ik lange tijd bij Achmea. Bij Atradius DSB richt ik me op de ontwikkeling en uitvoering van de compliance functie.

Ik zet mijn vooruitstrevende en nauwkeurige insteek graag in om Atradius DSB te versterken.

Max ten Have

Underwriter / Export Credit Analyst

Ik ben Max, 28 jaar en woon samen met mijn vriendin (inmiddels zelfs verloofde) in Voorburg. Ik ben in 2018 afgestudeerd in Economie aan de UVA (MSc International Economics) en heb de afgelopen drie jaar bij het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag gewerkt. Daar coördineerde ik dossiers op Nederlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in den brede, en vanuit die rol heb ik ADSB dan ook al vaker voorbij zien komen. Ik ben per 1 september met veel enthousiasme aan de slag gegaan in het MKB underwriting team, met als primaire portefeuille Energy & Renewables.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen, voetbal en boulderen (klimhal) en volg ik geregeld een taalcursus Italiaans.

Ik kijk er ontzettend naar uit om binnenkort met jullie kennis te maken!

Hedwig Thorborg

Senior Milieu en Sociaal Adviseur

Op 1 september was mijn eerste werkdag bij Atradius DSB als Senior Milieu en Sociaal adviseur in het MVO-team. Ik ben Hedwig Thorborg, ik woon in Utrecht met mijn partner en zoontje Siem van nu ruim 7. Het afgelopen jaar heb ik in het kader van mijn re-integratie na een ongeval gewerkt bij MVO Nederland. Voordat ik uitviel werkte ik als Manager MVO bij Strukton, en voordien in een vergelijkbare rol bij Boskalis. Ook neem ik onder meer ervaring mee als consultant bij een internationaal ingenieursbureau en als beleidsonderzoeker bij het Planbureau voor de Leefomgeving. Een brede achtergrond die prima van pas komt in mijn nieuwe rol en die ik graag inzet voor Atradius.

Naast mijn werk ben ik graag in de buitenlucht, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en ben ik recent begonnen met zangles.